Status
SPM 2014 ;)

Giveaway Menarik & Terbaru !

"Limited Edition GiveAway by Dysha Sahhir"

Assalammualaikum w.b.t
Click Banner to join :)
Tarikh Tamat : 31.12.12
Siapa cepat dia dapat!! :)

"Short GA: Siapakah pemilik pillow craft ?"

Assalammualaikum w.b.t


Klik Banner if you want to join :)

Join lagi! erghhh sesiapa boleh tolong aku berhentikan aku dari join GA tak?? haha..aku bukan boleh tengok benda2 macam,tambah yang ada hadiah awesome! Double Wow! haha pengaruh TV :P
Tarikh Tamat : Hari ini jam 3:00pm

'GiveAway By Cartieca Story'

Assalammualaikum w.b.t
klik banner untuk join

Malam yang sunyi lagi sepi..erghh..sunyi dengan sepi bukan ke sama je ?? -,-'
Ermm..xpe la..now I want to join the GA. Dah berapa banyak aku join GA ni ha..haha..xpe2 saja je join kalau menang nasib la kan.. :) kepada sesiapa yang nak join klik la banner di atas ye ^^ 
tangan yang mengelik banner tu amat dihargai oleh aku walaupun itu hanya sekadar klik sahaja,sudahhhh lagi lama aku taip,lagi merapu la aku ni :P
Hadiah?
Sangat Awesome!....kalau nak tahu klik bannner tu dulu..^^

KAWAII GIVEAWAY

Assalammualaikum w.b.t


Klik Banner Untuk Join !

Hari ini 2x aku join GA dalam satu masa..hoho...tapi GA ni agak comel sedikit.GA ini memberi satu daya tarikan yang menyebabkan aku nak join hehe,hadiahnya pun menarik semua hadiah tu berasaskan rilakkuma,iaitu patung kegemaran aku! yeahh! Kalau aku menang memang rezeki aku la kan? hehe..

Hope korang pun join la ye..kalau ada sesiapap peminat 'Kwaii' or 'Rilakkuma' memang ini masa yang tepat untuk korang join dan berpeluang memiliki hadiahnya ^^ . Syarat2 GA ni haruslah mengikut peraturan yang diberi,kalau tertinggal satu syarat pun tak dapat lah nak menang. Aku pun harap yang aku tak ada lah tertinggal apa2 pun syarat ye.. :)

Tak payah buang masa lagi klik je banner kat atas tu ^_^

Tag 2 orang rakan :

http://pinkkawaiigirl.blogspot.com/
http://gegirlpunyablog.blogspot.com/




End Year Giveaway by Fatin Alyaa

Assalammualaikum w.b.t
Sempena cuti sekolah ni..aku ada banyak masa sikit nak join GA2 ni..hehe..
ye la...cuti2 ni tak buat apa pun..termenung je...lebih baik aku buat kerja2 yang berfaedah..sekurang2 nya kalau aku join GA2 macam ni kalau ditakdikan aku menang alhamdulillah la..dapat jugak income..hehehe :P
Aku harap la aku menang..sebab aku nak sangat menang hadiah2 yang menarik macam hadiah dekat GA ni..selama ni aku join GA yang lain dan aku menang dapat kad raya..hehe..
kalau sesiapa nak join klik la banner kat atas tu tau..mana tau rezeki korang..hadiah dia menarik..memang aku tak dapat nak beli dengan duit aku..haha..duit aku berapa la sangat..
Senarai Hadiah Untuk Top Refferal: 

LOMO WATERPROOF CAMERA
TALKING TOM CAT
Ouh...jap..dua hadiah diatas hanyalah untuk top refferal je tau..sebenarnya ada lagi banyak hadiah..kalau nak tengok hadiah yang lain klik la banner cepat..GA tamat sehingga 200 peserta yang join...
Tag 1 Rakan :
http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/
                                               

Exclusive Giveaway by Double A

Assalammualaikum w.b.t
Klik Banner Di Atas
Satu klik bermakna satu kasih sayang korang bagi kat aku..haha
     Di petang yang indah lagi kan panas ini aku nak join satu giveaway yang awesome..hehe...harini kerja aku join GA je..hehe..sebab aku nak sara diri aku yang duka lara ni..haha..tujuan aku join ni sebab nak tingkatkan follower aku..harap2 sudi lah yang nak follow blog cikai ni..hehe..tujuan kedua pulak sebab nak sangat menang hadiah2 awesome yang ditawarkan oleh penganjur2 nye..;)

    Tujuan yang ketiga sebab nak meriah kan lagi GA ni..dan menyokong para2 penganjur di luar sana untuk buat lagi GA or Contest yang macam ni..jangan risau..aku akan pergi menyerang blog diorang untuk join GA and Contest diorang hehe...maklum la..aku ni gila kan yang namanya rezeki hehe..kalau dah ditakdirkan aku menang itu memang rezeki aku la.. :)

Berikut adalah antara senarai hadiah :

  • 1x Dress and Ribbon cute by Batrisyia
  • 5x Jam Swatch by Chipstore
  • 3x Spek Hello Kitty by Bella Sarah
  • 2x Blouse Polkadot by Aliah Anisah
Tarikh Tamat :

30 Nov 2012

Tag 3 Rakan :

You
You
You

"Bloggership Giveaway by Fatini Irdina"

Assalammualaikum w.b.t
Click banner to join !
Join lagi giveaway...hehe..dah bosan..nak buat camne..kalau nak join klik la banner diatas ye.. >_<
harap2 sangat menang dalam giveaway ni :)

Hadiah Top Refferal :

Pendrive 4GB + USB 4 port + Lomo Aquatic + RM20 + Bloglist January 2012

Hanya Video

Assalammualaikum w.b.t
Kalau dah tak ada apa2 nak buat tu..cuba2 la rajinkn diri tengok video ni..ni video untuk group aku..hehe..harap2 ok la..dan kalau rasa best komen la :P Opppsss...lupa..kat fb aku dah tak boleh upload video...tak tau kenapa..bila aku tekan upload je dia cakap fb aku dah tak boleh upload sebarang video..dia ckp aku ada upload video lucah,ganas bagai..Ya Allah..mana ada..aku pun tak pernah upload apa2 video pun sebelum ni,dari mula aku buat fb sampai sekarang..erggghhhh -,- kalau korang ada ternampak aku post video merapu kat fb gitau tau..aku takut ada orang hack je..k lah..Enjoy!!
OOOOPPPPSSS!! sebelum tengok video pause dulu lagu kat atas yang ada karton menari2 tu ^_^

video

"2nd Anniversary Giveaway by QCEY"

Assalammualaikum w.b.t
Click Banner

Join Giveaway! dah lama sangat aku tak join benda2 macam nih..haha..Dengan cara ni kite dapt mengeratkan silaturrahim antara rakan2 blogger sekalian,hehe..kalau korang nak join klik je banner yang comel tu.. ^^ Ohh...satu lagi..terlupa plk..bagi pengetahuan korang bahagian komen kat blog aku x leyh buka,x tau kenapa..so kalau nak cakap pape hantar je kat shout box okey!

Tag 2 Rakan :

http://hanum-lifepages.blogspot.com/  
http://nurull-syafiyqa.blogspot.com/

"Segmen: Follow Sampai Meletup"

Assalammualaikum w.b.t
Click To Join


Jumlah follower..
*Jumlah bilangan folowers=148
*Target Followers=1000
*Pilih hadiah antara DRESS or LOMO= LOMO

Tag 1 rakan :
HARAP MAKLUM,BAHAGIAN COMMENT TAK BOLEH BUKA..SO HANTAR DEKAT CHATBOX!

Budak sekolah

Assalammualaikum w.b.t

Hai readers! korang apa khabar? dah lama tak update blog,sejak nak PMR haritu aku stop kejap berblogging sampai sekarang lesap! dah bersawang blog ni aku rasa.. -_-' Alhamdulillah....lega rasa dah habis PMR...tapi aku masih gerun dengan keputusan yang bakal keluar nanti...kawan2 aku semua semangat nak check jawapan...tapi aku..nak tengok kertas soalan tu balik pun aku tak sanggup..arghh!!

Actually..aku nak update pasal aktivi lepas PMR...yang dikenali sebagai pasca PMR,huhu..dalam minggu ni saja aku datang sekolah hanya 2 hari je...haha..teruk2..itupun aku datang sekolah sebab ada aktiviti. Hari selasa ada aktivi sembelih ayam.Tapi bukan aku yang sembelihnya--' kalau aku yng sembelih alamatnya x sembelih la ayam tu sampai tahun depan! 

Lepas sembelih ayam..cikgu ramai2 masak ayam tu...antaranya sup ayam dan ayam goreng..lepas masak,cikgu panggil kitorang turun dari kelas and makan dekat kantin..huahua..x rugi aku datang haritu..dapat makan free..yuhoo! Hari rabu x de aktiviti tapi hari khamis ada pertandingan pengurusan jenazah..bukan urus jenazah betul2 tau..hehe..tapi kena jawab soalan dan tampal2 apa ntah..hehe..



Haa! ni la...pertandingan pengurusan jenazah...seram ta? hehe..kitorang kena cari maklumat pasal cara2 mengapankan jenazah...dan tampalkan dekat polister tu.



Ni gambar kawan aku yang tengah frass! sebab cikgu suruh cari maklumat penting dalam surat khabar then gunting..haha..kesian2..lepas pengurusan jenazah tu kitorang lepak2 dalam library..saje cari masalah kat library..last2 kitorang kena tolong cikgu..huahauhua...




Lepas tu kitorang lepak2 dekat tepi pokok yang rendang yang berada dekat sekolah tu haha..saja nak bagi cikgu marah :P hehe..jangan marah cikgu,kami dah tak de kerja nak buat..so melepak la keje kami.


Haaa..! ni aku dengan kawan aku..nama dia shahira..dia baru masuk sekolah kamunting ni tahun ni...kira dia budak baru la..haha..K la..aku dah tak larat nak taip banyak2..ni pun aku rasa dah tak terbaca oleh reader2 aku yang kiut miut ni! Byeee!



"GiveAway : From Sept to Nov by Jaja Sutera"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Klik Banner untuk Join !!

SENARAI HADIAH
Shawl (2x)
Whitening Tomato Body Scrub (1x)
Soft Masker (1x)
Collagen Juice (1x)
Single Doodle (2x)
Couple/double Doodle (1x)
Topup RM 10.00 (2x)
Topup RM 5.00 (2x)
Tie Clip (2x)
Fridge Magnet from Cameron Highlands (2x)
Cute Brooch (2x)
Simple Header (2x)
Handmade Felt Craft (1x)
                                             TOP REFFEREL utk perempuan ?macam earring , socks , pin tudung , hair clip & hair banada some of make up jugak ! ^_^utk lelaki ?perfume , socks , neck tie & so on
                                                               Tag 3 Orang :
                                                               
                                                                   Tag 1
                                                                   Tag 2
                                                                   Tag 3
                                      



" Simple Special Giveaway by Izzah Ismail "

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Click Banner To Join !

Hadiah menarik !!
pegi la join ;)

' SEGMEN : Aku Nak Entry Aku di 'LIKE' by ANNA '

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Klik Banner untuk join!

Segmen panas!! jemput join semua.. ^_^
tujuan owner blog adakan segmen ni adalah untuk 
menaikkan followers korang dan review korang..
so..apa tunggu lagi join la..tarikh tutup belum ditentukan lagi..

Antara Hadiah Yang Menarik :

1x Lomo
Top up RM 5
dan banyak lagi!
 Kalau Korang suka dengan Segmen/Entri ini tekan la Button 'Like'
di bawah ;)

"Segmen Jiakreatifelt: Blog aku cantik tak?"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Klik Gambar untuk join !

Semoga aku menang...tapi blog aq ni simple je...x tau la cantik ke x..harap2
blog ni cantik dimata korang.. ;)

Tag : Awak , Awak, dan Awak.

"BloggerShip GiveAway by Aina , Ain & AzReen"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^

STICKY POST


Nak Join klik banner di atas!
Tarikh tutup : 28/8/2012
Idola saya ialah Nabila Medan

siapa nak duit raya rm5 [topup] !

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Klik banner kalau nak join..

Kalau menang dapat duit raya RM5-topup..boleh la..dari x de..
lagi pun sekarang tengah x de duit ni hehe... ;)

siapa nak duit raya rm5 [topup] !

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Klik banner kalau nak join..

Kalau menang dapat duit raya RM5-topup..boleh la..dari x de..
lagi pun sekarang tengah x de duit ni hehe... ;)

"Saya Nak Kad Raya by Ira Arina"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^

Klik banner untuk sertai!

Today,nak join segmen..segmen yang menarik...lagi tertarik..owner segmen ni ckp
penyertaan akan ditutup sekiranya kurang daripada 20 penyertaan..so..ain di sini nak jemputlah abang2,kakak2,adik2,mak cik2,pak cik2,datuk datin dn ramai lagi untuk luangkan masa hari ini sahaja pergi join segmen ni..sekali tu pergi beraya sekali dekat blog dia ;)

Tarikh tutup: hari ni (17.8.2012) 
Tag 2 rakan :
Ira
Shuhada

Harap-harap Ain x terlambat unutk join segmen ni k..

" Jom Join Simple GA by Mizz Wenn "

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Join Giveaway ni!
kalau nak join klik banner ok..tarikh tutup dia esok 15 Ogos 2012
cepat2!1 hadiah dia menarik... ;)

" Random Giveaway : Saya Nak Kad Raya Dari Nabila "

ASSALAMMUALAIKUM ^_^

Entri Melekat!
sila scroll ke bawah untuk entri baru!


Click banner to join.

HADIAH:-
                 Tudung bawal bercorak + Kad Raya - Top Refferal
                 Kad Raya Special - Entri Kreatif x3
                 Kad Raya - Random.org x5

Selamat Pagi...walaupun sekarang sudah menunjukkan pukul 12:33 tapi x pe kan? terlambat sedikit..
sebab orang ni baru je bangun..mengantuk gila!! lepas sahur,solat dulu lepas tu terus cari tilam n bantal lena la sampai matahari terpacak atas kepala >_<

Back to the Random Giveaway...bangun je dari tidur,bosan x tau nak buat apa..nak makan x leyh..so on pc n pegi tengok kat blog..tengok2 terjumpa pulak satu giveaway yang menarik daripada kak Nabila Medan.
Aku pun apa lagy mengambil kesempatan la...
bak kata pepatah ''Mengambil Kesempatan Dalam Kesempitan''
hehehe..k la itu je entri kali ni..

Awak2 di tag :
szumikasakni
trah zain

Mega Giveaway By Cik Fie , Anisah N Aiman

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


klik banner cepat!!

HADIAH:-

Lomo Camera - 4 pemenang
Domain - 5 pemenang
Perfume - 2 pemenang
Contact Lens - 2 pemenang
Baju Couple - 2 Pemenang
Edit Blog

TARIKH TUTUP:-

Belum Ditetapkan lagi,akan diupdatekan.


Saya Nak Kad Raya

ASSALAMMUALAIKUM ^_^

klik banner!

Banyak giler join segmen/giveaway hari ni..sebab nak release tension kejap..
maklumlah..tengah trial exam ni..macam2 kena ingat.. >_<
hehehe...kkk...hope dapat lah kad raya ni..sebab comel sangat! :)

'SEGMEN : Kad Hari Raya Eksklusif by MrPetak.Com'

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


nak join klik banner!
Alhamdulillah..kenyang sudah..makan dah solat dah..masa untuk join Segmen..
sebenarnya ak nmpk segmen ni dari petang tadi dah..cuma nak join tu rasa malas sangat sebab puasa semua 
benda nak buat jadi x larat..hehe.. ;)

Actually segmen ni dia nak bagi kad raya kepada 50 orang terawal yng join segmen ni..
harap2 masih ada lagy untuk aq berpeluang menjadi 50 orang terawal tu >_<

*Pengalaman Ketika Puasa*

Masa tu masih sekolah rendah lagi..ak dn kawan2 sekolah aq masing2 bagi kad raya dan bertukar2 kad..
rasa x berbaloi pun ada kan? kita bagi kat diorang,diorang bagi dekat kita balik..macam kita bagi RM 10 kat orang tu..orang tu pun bagi RM 10 kat kita..(think positif)

Itu pengalaman di sekolah...ini pengalamn dekat rumah pulak...maklum lah kawasan kejiranan...jiran aku,boleh dikatan BFF aku la..dia bagi kat raya kat aq..dan masa tu lah first time aq terima kad raya dari kawan2..sebab mak dia sporting..tolong belikan kad raya kat dia..lepas dia bagi..
aq pujuk2 mak aq supaya beli kad raya sbb nak bagi dekat kwn2..yang murah2 pun x pe la..hehe
lepas tu ak pun pegi la beli kad raya yang satu pek tu ada lima kad..boleh bagi kat ramai kawan2 yng lain..aq memng pantang tengok kad raya..tambah2 yang bila kita buka ada lagu la ada bunga2 la..mcam2..

memang ak x boleh lupakan pengalaman tu..kalau ikut kan banyak pengalam aq masa bulan puasa dulu2..
tapi dah x larat nak menaip ni.. :P bye...


"Gempak Giveaway Hari Raya by Amercorner.Com"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Join Giveaway lagi!!
kali ni punya giveaway sngt menarik..banyak hadiah mnanti pemenag!!
apa tunggu lagi klik banner di atas dn join la cepat!
Tarikh tutup :- Esok Hari Nak Raya (atau dipendekkan lagi)

Tag tiga orang rakan :-

Shida
szumikasakni
alya

Amal Ramadhan by EffyEirra

ASSALAMMUALAIKUM ^_^

Nak Join Klik Banner..

Aku Join contest ni!! >_<

" CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^

If You All want To Join Click The Banner !! (Bahasa Inglgeris x fasih)

Para Hadirin Sekalian,

          Pada malam yang suram lagi menyeramkan ni..Ain nak 
        join satu contest yang sangat menarik tertarik lagi mengebom!!
      Wahhh!! tertarik ain bila tengok hadiahnya yang merupakan beberapa
      keping sijil yang ain tak pernah tengok orang lain buat hadiah untuk contest 
   sebelum2 ni..memang terbaik..dan ain respect!! 

Dalam contest ni abang hazwan suruh ain 
Nyatakan persaan anda bila 1stime masuk blog hazwan hairy?
(maaf ain panggil abang hazwan sebagai ''Abang''
sebab ain sebagai kanak2 harus hormat) haha..kanak2 ke? 
umur ain 15 tahun je pun..

Actually dia dalam contest ni ada dua soalan dan di suruh
memilih satu daripadanya..so ain pilih soalan no 2.
K..masa first time ain masuk blog abang hazwan ain teruja kerana blognya
yang dihiasi oleh latar belakang yang cantik yang ada burung berterbangan,awan,pelangi..
memang happening gila!! Header dia pun menarik ada warna warni..ada jalan,ada burung,ada 
matahari..dan ada tertera sekali gambar abang hazwan di headernya..dan juga semua entri dia ringkas tapi menarik dengan gaya bahasa yang kreatif..memang awesome la..!! ^_^ 

                                  K la..sampi sini sahaja entri ain pada malam ini..
                        moga sama2 awak2 yang join contest ni menang ye.. ^_^
                 entri ain ni dah macam karangan la pulak..terlampau excited! :P

"1st GiveAway by Fatin & Fatini"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Senarai Hadiah:-

-Mini Pendrive + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*/USB + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*/Teddybear x 2 pemenang *top referral*/Novel x 2 pemenang/Shawl x 2 pemenang/Tudung bawal x 1 pemenang/T-shirt x 1 pemenang/Jersey Harimau Malaya x 1 pemenang/Frame Gambar x 2 pemenang/Topup RM5 x 1 pemenang/Perfume 1 x 1 pemenang/Cute pencil holder x 1 pemenang/Keychain x 5 pemenang/Brooch x 3 pemenang/Header nama sendiri x 5 pemenang *saguhati*/Cursor nama sendiri x 10 pemenang *saguhati*
Harap2 ain menang..sebab teringin nak rasa jadi pemenang sebagai ''Top Refferral''
korang2 yang baca ni ain harap join la ye..senang je klik banner di atas.. ;)

Story About Giveaway :-

aKu SeLaLu BeRangAn NaK mEnANg Apa2 GiVeAwAy..TaPI x kEsAmPaIaN ;(
(dah x larat nak buat tulisan kecik besaq2 hehe..)
kk..berbalik kepada cerita..Setiap kali aq join mana2 giveaway mesti aq buka blog aq setiap hari untuk tahu sape pemenang nya..tunggu punya tunggu..lama2 rasa malas dah nak tunggu..akhirnya bukan menang pun..dah x de rezeki.. ;(
is ok..usaha tangga kejayaan..harap2 giveaway kali ni x mengecewakan aq twink2.. ^_*

Tag 2 rakan :-

Nurul Haidah/
Nurul Farain

Awesome Giveaway By Us

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Hai..join la giveaway ni hadiah utamanya 'LOMO' yang menjadi idaman orang ramai di luar sana..so..kalau nak dapatkan nya..klik banner di atas untuk join.. ^_^

Contest Like and WIn

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


  • Wajib 
  • follow blog ini.
  • Buat satu entry dengan tajuk Contest Like and WIn---bonus mark..tak buat pun takpe
  • Letak banner kat atas tu kat sidebar korang----bonus mark...klau nk jd top referer
  • Buka page INI, dan INI..tunggu sampai habis loading ---->jujur/ honest kay!!--WAJIB
  • Lepas like semua page di bawah ini,KOMEN di entry inibeserta link penyertaan(kalau ada),nama FB,nama samaran di blog..
  •  WAJIB like semua page dibawah ini.===WAJIB====    
SENARAI HADIAH:

Kalau nak tahu klik banner ! ^_^ 

" Segmen : Jom Tingkatkan Follower Anda Dengan Mendadak Bersama Izzati. "

ASSALAMMUALAIKUM ^_^

PERHATIAN !!
Ada giveaway lagi untuk di join...^_^  harap anda yang baca ni dapat membantu saya. Cara nak bantunya senang aje..klik je banner tu dan join la..hehehE... :P 

TAG:
Wawa
Farisha
Afifah

"Contest : Blog Paling Awesome"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


hehehe..aq memang suka join banyak2 contest!! ^_^ saja nak mencuba nasib..kalau menang alhamdulillah..kalau tak menang nak buat macam mana kan? dah takdir.. ;)
pape pun have fun buat korang2 yang nak join tu...just klik banner and ikut semua syarat2 dia k ;)
hehe..bagi orang yang baca ni mesti omeyy2 and smart2 belaka ^_^ (saja nak bodet) :P
kalau sudi follow sekali blog aq twink2 ~~ ;)

'Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara '

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Giveaway yang sangat menarik!! banyak hadiah menanti di sana kalau nak join klik banner k !!

Antara hadiah yang menarik adalah :
  1. Sebuah MP3 Player   
  2. Sebuah Phone Samsung
  3. Sebuah Kamera Lomo
  4. Button Badge K-pop
  5. Inner Neck
  6. 30 Bloglist Selama Sebulan
  7. 10 Banner                                  
  • Nur Afifah                                                                          
  • Farahin Izati                                                                             
  • Wawa                                                                               
  • Dini 
  • Ainie                                                                              
                                    Cepat2 !! join ye ^_^

"Exclusive Giveaway By Cik Bunny"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


JOIN lagi!!! hehehe ^_^

PERHATIAN !!
" Giveaway ini dianjurkan oleh Inspire Bunny ditaja bersama NMA Shop, Butikpinkku, Bunny Inspired dan Heart Inspiration (boutique) "

- Contest ke-2 by aien story - Contest Senyuman Menawan Hati ♥

ASSALAMMUALAIKUM ^_^

saya sertakan 2 gambar senyuman yang menawan .... ;)



Gambar kawan2 saya...
sekarang nak tag empat orang..


' segmen : AKU NAK JADI BLOGGER FAMOUS '

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Join segmen lagi!!
Dalam entry saya sertakan

NAMA BLOG : Lilting Melody
JUMLAH FOLLOWER/TARGET : 1000

DI TAG : TAG 1
         TAG 2
         TAG 3

'' random giveaway by cik fie ''

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Join giveaway lagi !!
memang hobi aq..so kalau nak join klik banner
hadiah menarik menanti anda!! ^_^

Lomo Wave ! By Miraa Hussin & Amer C.

ASSALAMMUALAIKUM ^_^

Syarat-syarat penyertaan :-

  1. Wajib untuk follow blog Miraa Hussin and Amer Corner
  2. Like fanpage kami berdua. Boleh tengok kat tepi blog kami berdua ataupun klik je button like kat atas tu
  3. Copy paste code tu dekat entry korang
  4. Ambil banner bawah ni then letak kat sidebar korang
  5. Pastikan korang bagi link penyertaan bukan link blog

Senarai Hadiah :-


  • 1st top referring site = Waterproof Lomo with films 
  • 2nd top referring site = Waterproof Lomo with films
  • 3rd top referring site =  Waterproof Lomo
  • 1 lucky winner = RM10 topup
  • 1 lucky winner = RM5 topup
  • 5 lucky winner = RM3 topup                          
So apa tunggu lagi jangan lambat2...nanti melepas kang...kalau korang rasa nak join klik SINI  jangan tunggu lagi!! cepat2 klik k  ^_^   



                                   

"1st Giveaway By Iena Eliena"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


saya dapat tahu giveaway ni dari Honey Bee

TAG 1 , TAG 2 , TAG 3

"1st GiveAway by Nabila Medan"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Hehehe..aq memang suka join giveaway...hobi kot..hahha..semperna cuti sekolah la katakan..kalau hari sekolah memang buzy.. ;) kalau nak join klik banner..

TAG 2 ,TAG 2 ,TAG 3


"GA AmerCorner Free Domain and Aquapic Lomo. "

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


saya nak join...harap2 menang...sebab nak sangat dapat lomo comel tu? teringin... hehehe ;)

TAG 1, TAG 2, TAG 3





''Contest Blog Paling Gorgeous by Deyah''

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Aku nak join contest ni..harap2 menang..hehe..mana la tau kan..rezeki.. ;) kalau korang nak join klik la banner di atas.. ^_*

TAG 1, TAG 2

id FB : Nurain Jamil
id Follower : Nurain A.K.A (Ain)

"BellaJane First Giveaway"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Tag :
Hazirah
ieka farhana
rubikzkey

''3rd GIVEAWAY''

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Tag;
Hazirah
kak Lyssa
Apit

''First Giveaway!''

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Senarai Hadiah :-)

           Set A: Sehelai tudung satin / bawal plain (warna rambang) + topup RM   
          Set B: Sehelai tudung bawal plain (warna rambang) + sehelai tudung satin ( warna rambang)
         Set C : Topup RM15

                                                           KLIK BANNER KALAU NAK JOIN! :)

SEGMEN : Jom join Bloglist Wana Wahid

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Aku nak join segmen ni...kalau korang nak join klik la banner di atas.. ^_*
Tag ; Diari sedetik lebih