Status
SPM 2014 ;)

Giveaway Menarik & Terbaru !

"1st GiveAway by Fatin & Fatini"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Senarai Hadiah:-

-Mini Pendrive + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*/USB + masuk dalam bloglist kami selama 3 bulan *top refferal*/Teddybear x 2 pemenang *top referral*/Novel x 2 pemenang/Shawl x 2 pemenang/Tudung bawal x 1 pemenang/T-shirt x 1 pemenang/Jersey Harimau Malaya x 1 pemenang/Frame Gambar x 2 pemenang/Topup RM5 x 1 pemenang/Perfume 1 x 1 pemenang/Cute pencil holder x 1 pemenang/Keychain x 5 pemenang/Brooch x 3 pemenang/Header nama sendiri x 5 pemenang *saguhati*/Cursor nama sendiri x 10 pemenang *saguhati*
Harap2 ain menang..sebab teringin nak rasa jadi pemenang sebagai ''Top Refferral''
korang2 yang baca ni ain harap join la ye..senang je klik banner di atas.. ;)

Story About Giveaway :-

aKu SeLaLu BeRangAn NaK mEnANg Apa2 GiVeAwAy..TaPI x kEsAmPaIaN ;(
(dah x larat nak buat tulisan kecik besaq2 hehe..)
kk..berbalik kepada cerita..Setiap kali aq join mana2 giveaway mesti aq buka blog aq setiap hari untuk tahu sape pemenang nya..tunggu punya tunggu..lama2 rasa malas dah nak tunggu..akhirnya bukan menang pun..dah x de rezeki.. ;(
is ok..usaha tangga kejayaan..harap2 giveaway kali ni x mengecewakan aq twink2.. ^_*

Tag 2 rakan :-

Nurul Haidah/
Nurul Farain

2 comments:

Miss Etown said...

hi.. im already follow ur blog.. feel free to visit n follow my blog back.. thanks :)

Nurakmaniza said...

naj dtg dari segmen yg sma...done follow ya...come n walking2 at my blog..ngeee :)

http://anereodacandid.blogspot.com/2012/07/1st-giveaway-by-fatin-fatini.html