Status
SPM 2014 ;)

Giveaway Menarik & Terbaru !

" CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^

If You All want To Join Click The Banner !! (Bahasa Inglgeris x fasih)

Para Hadirin Sekalian,

          Pada malam yang suram lagi menyeramkan ni..Ain nak 
        join satu contest yang sangat menarik tertarik lagi mengebom!!
      Wahhh!! tertarik ain bila tengok hadiahnya yang merupakan beberapa
      keping sijil yang ain tak pernah tengok orang lain buat hadiah untuk contest 
   sebelum2 ni..memang terbaik..dan ain respect!! 

Dalam contest ni abang hazwan suruh ain 
Nyatakan persaan anda bila 1stime masuk blog hazwan hairy?
(maaf ain panggil abang hazwan sebagai ''Abang''
sebab ain sebagai kanak2 harus hormat) haha..kanak2 ke? 
umur ain 15 tahun je pun..

Actually dia dalam contest ni ada dua soalan dan di suruh
memilih satu daripadanya..so ain pilih soalan no 2.
K..masa first time ain masuk blog abang hazwan ain teruja kerana blognya
yang dihiasi oleh latar belakang yang cantik yang ada burung berterbangan,awan,pelangi..
memang happening gila!! Header dia pun menarik ada warna warni..ada jalan,ada burung,ada 
matahari..dan ada tertera sekali gambar abang hazwan di headernya..dan juga semua entri dia ringkas tapi menarik dengan gaya bahasa yang kreatif..memang awesome la..!! ^_^ 

                                  K la..sampi sini sahaja entri ain pada malam ini..
                        moga sama2 awak2 yang join contest ni menang ye.. ^_^
                 entri ain ni dah macam karangan la pulak..terlampau excited! :P

8 comments:

hairy said...

hehe! mula2 nak ckp xslah pun nak pggl abg sbbnya beza 9tahun..haha....(trsa tua sgt dh)...

terima kasih sbb join contest ni ea...ulsan yang sgt menarik...all the best to u..moga2 kita leh jd kwn blogger n sama2 jd blgger yg berjaya :-)

Nurain A.K.A (Ain) said...

thanks ;)

Cioccolato World said...

good luck ^^

aisyah humaira' said...

hai !
niera bw ke blog awesome ni :)

http://www.aisyahhumaira.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

psstt,menarik blog ni,so niera dtg follow sekali lah :)

HanaNabihah said...

Salam. Hana dari contest yang sama no.66! Datang BW. Good Luck ye! =D

Cik Rongoks said...

datang melawat sini ^^

http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html

Nor Atiqah Aisyah said...

salam :) eykaa datang singgah n follow ^^ goodluck ^^ btw, nice blog :) salam ramadhan ^^

Deary Ainn said...

salam kenal:)
kte dri contest yg sme:) gud luck ye:)
bw n flow here:)ada ksmptn jom singgh cnie..hehe
http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/contest-ke-3-hazwan-hairy.html