Status
SPM 2014 ;)

Giveaway Menarik & Terbaru !

'SEGMEN : Kad Hari Raya Eksklusif by MrPetak.Com'

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


nak join klik banner!
Alhamdulillah..kenyang sudah..makan dah solat dah..masa untuk join Segmen..
sebenarnya ak nmpk segmen ni dari petang tadi dah..cuma nak join tu rasa malas sangat sebab puasa semua 
benda nak buat jadi x larat..hehe.. ;)

Actually segmen ni dia nak bagi kad raya kepada 50 orang terawal yng join segmen ni..
harap2 masih ada lagy untuk aq berpeluang menjadi 50 orang terawal tu >_<

*Pengalaman Ketika Puasa*

Masa tu masih sekolah rendah lagi..ak dn kawan2 sekolah aq masing2 bagi kad raya dan bertukar2 kad..
rasa x berbaloi pun ada kan? kita bagi kat diorang,diorang bagi dekat kita balik..macam kita bagi RM 10 kat orang tu..orang tu pun bagi RM 10 kat kita..(think positif)

Itu pengalaman di sekolah...ini pengalamn dekat rumah pulak...maklum lah kawasan kejiranan...jiran aku,boleh dikatan BFF aku la..dia bagi kat raya kat aq..dan masa tu lah first time aq terima kad raya dari kawan2..sebab mak dia sporting..tolong belikan kad raya kat dia..lepas dia bagi..
aq pujuk2 mak aq supaya beli kad raya sbb nak bagi dekat kwn2..yang murah2 pun x pe la..hehe
lepas tu ak pun pegi la beli kad raya yang satu pek tu ada lima kad..boleh bagi kat ramai kawan2 yng lain..aq memng pantang tengok kad raya..tambah2 yang bila kita buka ada lagu la ada bunga2 la..mcam2..

memang ak x boleh lupakan pengalaman tu..kalau ikut kan banyak pengalam aq masa bulan puasa dulu2..
tapi dah x larat nak menaip ni.. :P bye...


5 comments:

Cik Rongoks said...

selamat bersegmen ^^

Muhammad Noor Firdaus iskandar BIn Haji Bashah said...

Assalamualaikum, is buat kunjungan balas, dari segmen yang sama dari MRPetak.

Is update cerita pengalaman puasa is yang tak leh is lupa, jangan lupa baca ok?

Selamat Menjalani Ibadat Puasa Dan Selamat Bersegmen.

http://iskandarx.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

Spanar Buruk said...

nice entry la kawan..salam perkenalan dari spanar buruk ni..spanar pun dtg dari segmen yg sama macam kamu (^_^)

http://spanarburuk.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html

singgah la ke sni ye klau ada msa..thanks..

♥Mr.Petak♥ said...

Assalamualaikum.. Sahabat..
Terima Kasih sebab sudi turut serta segmen Kad Hari Raya dan berkongsi cerita pengalaman berpuasa dgn MrPetak dan Kawan-kawan.. Memandangkan penyertaan yang meletup2.. MrPetak akan tambah lagi kad Hari Raya Eksklusif ini.. InsyaAllah..


Nantikan Kad Hari Raya MrPetak.com yer :) Selamat Menunaikan Ibadah Puasa :)...
P/s: Borak-borak ngan MrPetak di CHAT ROOM ,MR.PETAK

rAIHan said...

Blogwalking dr segmen yg sama..#

Jemputlah ke blog,
http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/08/segmen-kad-hari-raya-eksklusif-by.html