Status
SPM 2014 ;)

Giveaway Menarik & Terbaru !

"Wak Gelas 1st Giveaway: Secondhand Ipod"

Assalammualaikum w.b.t
                                                   
                                                        STICKY POST


Hello guys! bangun pagi buka tv kejap..sambil2 tengok tv cari makanan jap and makan..lepas kenyang terus menuju ke komputer.Mula2 buka facebook dulu hehe^^ bila dah tengok habis notification buka belog cikai ni pulak..buka2 dekat dashboard saja nak tgnok ada entry apa yang best pagi2 ni..tengah2 scroll bawah ternamapak satu gambar yang memang aku rasa aku tak mampu nak memiliki buat masa sekarang.
Dengan pantasnya aku pun baca la tajuk entry itu..rupa2nya entry tu adalah entry giveaway.Wahh!! 
blink~blink mata aku tengok,terus aku buka entry tu dan baca,aku pun bukan boleh tengok benda2 gadget macam ni huahuahua..apa lagi aku join la..nak tau hadiahnya?? hadiah dia sebuah iPod touch hoho..dan ada lagi lima hadiah untuk saguhati.Nak join klik la banner cepat sebelum 5/1/2013 
                                       
 :  Sekian,entry yang terlalu panjang dari saya ,Nurain^^

3 comments:

Wak Gelas™ said...

salam ciknurain.., timekaseh krn sudi join giveaway wak tuu.., muger2 berjaya yee.., ehHHHee

Sya Chot .. said...

selamat bersegmen yer..:)

Diya Sesame said...

jom join :)
http://diyasesame.blogspot.com/2012/12/segmen-free-gifs-from-diya-sesame.html