Status
SPM 2014 ;)

Giveaway Menarik & Terbaru !

"Year End Giveaway By Cik Bunny"

Assalammualaikum w.b.t
Klik Banner if you want to join :)

Hari ini isnin. esok selasa, lusa rabu..ouhh tidakk...! sesungguhnya aku malas nak bangun pagi ke sekolah well aku ni memang pemalas haha..hati aku berbelah bahagi,nak sekolah tak nak?..isshhh..sudah2 lupakan,haha barang2 sekolah pun tak beli lagi..cadang nak beli harini. See! punya la malas sampai barang sekolah pun last2 minit baru beli..ngee ;)

Sudah..melalut aku kat sekolah pulak..hehe..tak salahkan aku nak story mory pasal sekolah ni..?? bukan selalu korang dapat tengok aku story pasal ni haha... :P Ekceli aku nak bagi pengumuman! Pengumuman! Pengumuman! ibu2 bapak2 aku nak join Giveaway!! hahaha

Macam biasa lah setiap pertandingan,perlawanan,peraduan,giveaway,content and whatever mesti ada kalah dan menang,dan kalau aku menang memang aku bersyukurlah..ngee :D Begitu jugak setiap pertandingan mesti ada hadiahnya tak kira yang besar,kecil,tinggi,kurus,*renjong* macam aku ngeee ;) Cepat2! tarikh tamat 3/1/2013.

Tak payah cakap banyak join je GA ni, dah join rajin2 la mengomen entry ni hoho..
Eh lupa pulak..terima kasih to owner GA ni yang telah jemput aku untuk join dia punya GA :)

Lupa lagi! kepada anda anda yang mengunjung blog aku ni silalah berbangga dengan baju baru blog aku ni haha..penat tau siang,malam pagi,petang mengedit blog ni..sekian :D

1 comment:

Cik Fie said...

dari GA yang sama . dah follow awak . harap follow blog ni kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2012/12/year-end-giveaway-by-cik-bunny.html