Status
SPM 2014 ;)

Giveaway Menarik & Terbaru !

Hanya Video

Assalammualaikum w.b.t
Kalau dah tak ada apa2 nak buat tu..cuba2 la rajinkn diri tengok video ni..ni video untuk group aku..hehe..harap2 ok la..dan kalau rasa best komen la :P Opppsss...lupa..kat fb aku dah tak boleh upload video...tak tau kenapa..bila aku tekan upload je dia cakap fb aku dah tak boleh upload sebarang video..dia ckp aku ada upload video lucah,ganas bagai..Ya Allah..mana ada..aku pun tak pernah upload apa2 video pun sebelum ni,dari mula aku buat fb sampai sekarang..erggghhhh -,- kalau korang ada ternampak aku post video merapu kat fb gitau tau..aku takut ada orang hack je..k lah..Enjoy!!
OOOOPPPPSSS!! sebelum tengok video pause dulu lagu kat atas yang ada karton menari2 tu ^_^

3 comments:

fyzah said...

eiii pndaaiii ekk..hehe..onlinee lamm kuliahh lepas bentang...pastuu tgkk videoo awk..haha... follow a kiterrr jgkk yerr..hehe

Nurain Jamil said...

hehe...ok.. ;)

PRINCESS FARISHA said...

singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html