Status
SPM 2014 ;)

Giveaway Menarik & Terbaru !

"Segmen : Ieka Jom Terjah Belog Saya"

ASSALAMMUALAIKUM ^_^


Hoi2..tadi saja buka blog..sebab bosan,saje nak cari segmen apa yang boleh aq masuk..hehe.. ^_^
bila buka2 blog tengok kat dashboard ada orng post pasal satu sagmen ni..iaitu segmen yng tertulis dekat banner atas tu..kalau nak join klik la banner tu..

Kenapa Ieka Perlu Terjah Blog Ni???

sebab blog ni rasa sunyi bila dah x ramai orang kunjung..rasa terpinggir la pulak -_-'
hehe...kesian x?? x kesian x pe..lagi pun blog ni dah bersawang..dah x lawa lagi.. k bye ! ;)

3 comments:

ieka farhana said...

hey tengs sebab join tguw result nant yee

ieka farhana said...

senarai nama dah keluar terima kasih sebab join

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/05/senarai-perserta-yang-join.html

fiqah hamed said...

terjah blog dia.. ><

http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/05/segmen-ieka-jom-terjah-belog-saya.html